Kuntavaalit - Anna äänesi ja vaikuta Vantaalla!

10/05/2021

Vantaa on aidosti asukkaidensa näköinen ja oloinen kun kaikenikäiset ja -taustaiset ihmiset ovat mukana valitsemassa kaupungin asioista päättäviä ihmisiä. Kannustakaamme kaikkia kuntalasia antamaan äänensä ja vaikuttamaan kotikaupunkimme toimintaan ja sen kehittymiseen!

Suomessa toimitetaan kolmet yleiset valtakunnalliset vaalit: eduskuntavaalit ja kuntavaalit joka neljäs vuosi sekä tasavallan presidentin vaali joka kuudes vuosi. Näiden lisäksi on joka viides vuosi järjestettävät europarlamenttivaalit. Seuraavana ovat vuorossa kuntavaalit kesäkuussa 2021. Ennakkoäänestys järjestetään 26.5.-8.6.2021. Vaalipäivä on 13.6.2021.


Lisätietoa kuntavaaleista Vantaan kaupungin sivuilla!


Monikielisiä julisteita ja somekortteja äänestämisestä kuntavaaleissa

Vantaan kaupunki on tuottanut monikielisesti materiaalia vaaleista tulostettavaksi ja somessa jaettavaksi. Voit tulostaa julisteen toimintakeskuksenne seinälle ja kannustaa Instagramissa seuraajianne äänestämään - tehdään näistä kaikkien vaalit!

Klikkaa tästä Vantaan kaupungin materiaaleihin!


Monikielisiä kuvallisia infograafeja Etno:lta

Kuntavaalit ovat kaikkien vaalit! Etno on tuottanut kuvallisia infograafeja ehdolle asettumisesta ja äänestämisestä. Näitä materiaaleja voi tulostaa tai jakaa esimerkiksi Facebookissa.

Klikkaa tästä Etno:n materiaaleihin!


Monikielistä tietoa kuntavaaleista Oikeusministeriön sivuilla

Myös oikeusministeriö on tuottanut kattavan koonnin kunnallisvaaleista monella eri kielellä. Voit tukeutua näihin materiaaleihin kun haluat lisätietoa itsellesi tai asiakkaallesi.

Klikkaa tästä Oikeusministeriön materiaaleihin!